Zorg- en welzijnsinstellingen

Vanuit mijn eigen achtergrond ben ik ermee bekend dat cliënten verkeren in een positie waarbij zij in meer of mindere mate afhankelijk zijn van de goede zorg van de bij instelling werkzame professionals.

Met de inzet van onze zorgbeveiligers leveren wij graag een positieve bijdrage aan de door u geboden zorg.

Uw pakket van eisen is leidend in het selectieproces van de zorgbeveiliger. Standaard selecteren wij onze zorgbeveiligers op hun empathisch vermogen, betrokkenheid bij de doelgroep, flexibiliteit, communicatief vermogen en natuurlijk oog voor veiligheid.

Iedere instelling heeft haar eigen identiteit. Onze medewerkers zullen in dat plaatje moeten passen. Om een goede match tussen uw instelling en onze medewerkers te garanderen kunt u zelf ook een matchgesprek met de door ons geselecteerde beveiliger voeren.

Door deze selectie krijgt u beveiligers binnen uw organisatie die niet alleen oog hebben voor veiligheid en beveiliging maar die ook respectvol met uw bewoners omgaan en binnen de organisatiecultuur passen.

Deskundigheidsbevordering van onze beveiligers vind plaats door trainingen die in samenspraak met u of door een van onze externe adviseurs op het gebied van de Zorg & Welzijn of Fysieke Weerbaarheid samengesteld en gegeven worden.
Welkom bij beveiligingsbedrijf Facta Security Almere